fbpx

Elizabeth Salcedo

Mijn  motto :
THINK deeply, SPEAK gently, LOVE much, LAUGH often,
WORK hard, GIVE freely, and BE KIND.

Waar ik woon:
Davao City, De Filipijnen

Wat ik doe:  
Ik hou me bezig met social media. Daarnaast maar ik datarapporten om te kunnen zien hoe de marketingdrive gaat. Wekelijks zorg ik er voor dat alle taken zorgvuldig worden uitgevoerd op basis
van de te hanteren procedures.

Wat mij inspireert om dit werk te doen:
Tijd. Tijd is van onschatbare waarde. Aangezien het zo waardevol is, wil ik er efficiënt gebruik van maken. Namelijk, door het doen van de taken waar ik verantwoordelijk voor ben. Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ik groei. De taken die ik doe, helpen mij om maximaal gebruik te maken van de tijd en nieuwe dingen te leren. Maar, ook om kennis te delen. Het werk geeft mij de mogelijkheid om nieuwe dingen te ontdekken en het geeft mij vrijheid. Omdat de opdrachten zo flexibel zijn.

Mijn droom als professional:  
Het is mijn droom om een netwerk te creëren voor mensen met online werken. Daardoor kan ik ze helpen meer vrijheid te creëren. Daardoor zou ik graag een expert willen worden op het online platform voor thuiswerken en deze kennis willen delen met moeders. Moeders die thuis zitten en niet de mogelijkheid hebben om hun familie te helpen met hun financiële doelstellingen.

Mijn doel:
Reizen naar bestemmingen waar ik nog nooit geweest ben. Boven aan mijn lijstje staat een plek waar ik de Aurora Borealis kan zien.

Wat ik belangrijk vind:
Ik zit nu in een fase waarin ik me verantwoordelijk voel voor de volgende generatie. Dus als ik de kans heb om mijn resources en kennis te delen, doe ik dat gratis. Want, ik geloof dat je een gemeenschap nodig hebt om een kind goed op te voeden. En als de volgende generatie wil overleven zoals wij, dan moeten zij goede normen en waardes leren zoals: respect, discipline, vriendelijkheid, creativiteit en verantwoordelijk.

Waar ik heel blij van word:  
Ik hou heel erg van skincare en make-up. En met fotografie uit ik mijn expressie van vreugde. Het is dan net als of ik een artiest ben door gebruik te maken van een medium, zonder dat ik hoef te tekenen. Je hoeft alleen het juiste moment van schoonheid vast te leggen met de lens van een camera.

Waar ik mogelijk nog blijer van word:  
Een intieme get away samen met mijn man en zoon naar het strand of een spontane trip ergens anders heen.