fbpx

Lory Rave

Mijn  motto :
In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.

Waar ik woon:
Rotterdam

Wat ik doe:  
Het bouwen en ontwerpen van websites, vormgeving, Interactive media design.

Wat mij inspireert om dit werk te doen:
Toen ik op school begon aan het keuzevak interactive media design op het grafisch lyceum in Rotterdam, had ik nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn zeker in een klas vol met alleen maar jongens. Maar toen ik mijn eerste opdrachtje binnen kreeg via mijn toenmalige werk in de horeca en mijn 1e website live mocht zetten, het design voor het logo mocht maken en de huisstijl mocht verzinnen, wist ik dat dit iets was wat ik nog heel lang wilde blijven doen! :)

Mijn droom als professional:  
Mijn doel is zeker om met mijn vriend en huidige partner Pawel Milewski een locatie / pand te openen voor onze droom. 

Het werk zoveel mogelijk te kunnen automatiseren zodat wij ons zo veel mogelijk kunnen focussen op de dingen die we het liefste doen.

Mijn doel:
Mijn doel is zeker om meer van de wereld te zien en mijn werk mee te kunnen nemen, maar hiervoor moet ik wel mijn vliegangst overwinnen wat dan natuurlijk ook een doel is haha.

Ook zou ik kreeg nog een aantal talen willen leren waaronder Pools ( dit omdat mijn schoonouders en vriend Pools zijn ;) 

Waar ik heel blij van word:
Sport en fitness en tekenen! 

Wat ik belangrijk vind:
Eerlijkheid is voor mij heel belangrijk, als iemand een ander persoon naar beneden probeert te halen om zelf hogerop te komen is iets waar ik zeker niet tegen kan!

Probeer altijd jezelf af te vragen hoe het is om in iemand anders zijn schoenen te staan, blijf respectvol, en houd rekening met je medemens.

Waar ik mogelijk nog blijer van word:  
Zo lang mogelijk optimaal te kunnen leven en elke dag te kunnen blijven zien als een nieuwe kans!