fbpx

Andrea Greco

Mijn motto :
Om me altijd te kunnen aanpassen aan welke situatie dan ook. Ik geloof namelijk dat het heel belangrijk is om flexibel te zijn, zodat je buigt en niet breekt.

Waar ik woon:
Chiang Mai, Thailand

Wat ik doe:
Ik ben een webmaster en regel alles aan de back-end van de websites. 

Wat mij inspireert om dit werk te doen:
Toen ik door vrienden van me werd gevraagd om online iets voor ze te ‘bouwen’, werd mijn interesse gewekt. Terwijl ik bezig was, merkte ik steeds meer en meer dat dit iets is waar ik goed in ben en waar ik een leuke uitdaging in kan vinden. Een website neerzetten, is namelijk elke keer weer anders.

Mijn droom als professional:
Het lijkt me heel vet om een online business te bouwen dat steeds meer uitbreidt en groeit. Wat de niche van mijn online business zal zijn, weet ik nog niet. Maar ik verwacht hier in de komende jaren veel mee bezig te zijn.

Mijn doel:
Ik wil heel graag leren hoe je koffiebonen roostert, ik ben namelijk een enorme fan van koffie! 

Waar ik heel blij van word:
Hier moest ik even over na denken, maar ik denk toch fotografie. Ik vind het de techniek achter een foto maken interessant. Daarnaast vind ik het mooie aan fotografie dat je een moment in tijd kunt vastleggen, waar je 500 jaar later nog naar kunt kijken.

Wat zijn je persoonlijke waardes? 
Het is heel belangrijk voor me om me betrokken te voelen bij hetgeen wat ik doe. Ik wil er namelijk energie van krijgen en het beste werk leveren. Pro-actief zijn, is daarin heel erg belangrijk.


Waar ik mogelijk nog blijer van word:
Ik woon in Chiang Mai, dus ik moet zeggen reizen!