fbpx

Rosemarijn Bakker

Mijn motto: 
“Als ik niet kan bewijzen of iets wel of niet zo is dan kan ik dus geen definitieve of concluderende uitspraken doen, behalve dat ik het niet weet.”

Waar ik woon:
Ik ben een digitale nomaad en hou van ‘slow travel’.

Wat ik doe:
Ik ben de projectmanager.

Wat mij inspireert om dit werk te doen:
Ik heb een enorme behoefte om volledig vrij te zijn in waar ik leef en hoe ik werk. Dus ik besloot werkend en reizend de wereld over te gaan. Tegenwoordig wordt deze levensstijl steeds makkelijker vanwege de groei van de onlinewereld. Deel zijn van het team van Mark is enorm inspirerend, omdat ons doel groter is dan wijzelf. Mijn steentje bijdragen in het behalen van dat doel, is wat mij inspireert om dit werk te blijven doen. Zeker omdat ik nu zelf kan ervaren hoe het is om het leven te leiden dat het beste bij je past.

Mijn droom als professional:
Mijn grootste droom is om de meest efficiënte manier te vinden om projectmanager te zijn. Simpel en gebalanceerd zijn daarin voor mij sleutelwoorden. 

Wat ik belangrijk vind:
Om mensen altijd op dezelfde manier te behandelen, zoals je zelf ook behandelt wenst te worden. 

Mijn doel:
Iets wat ik heel graag wil doen is een netwerk opzetten van mensen die op dezelfde wijze leven en werken als ik. Ik geloof namelijk dat locatie onafhankelijk werken een levensstijl is die enorm veel potentie heeft om veel mensen te kunnen helpen. 

Waar ik heel blij van word:
Zeker mijn dromen achternagaan! En het lef hebben om dit te doen. 

Waar ik mogelijk nog blijer van word:
Liefde en begrip in mezelf en andere mensen inspireren.