fbpx

Mark Daamen

Mijn motto :
Een lafaard sterft wel duizend keer, maar een dapper persoon proeft de dood maar eens. 

Wat mij inspireert om dit werk te doen:
Ik heb altijd al enorm van kennisdeling gehouden. Want, ik zie dat namelijk echt als een hoger doel. Vorig jaar december zat ik op mijn motor en toen zag ik ineens het ‘licht’. Met alle helderheid wist ik toen dat ik andere mensen wil helpen hun mooiste leven te creëren.


Mijn droom als professional:
Uiteindelijk is mijn droom om in een voetbalstadium te staan. Daar wil ik mensen inspireren en activeren om hun frustraties en pijn in te zetten als springplank naar een leven dat beter is dan hun dromen. Uiteindelijk wil ik zo 75 miljoen mensen helpen.

Wat ik belangrijk vind:
Om andere mensen te kunnen helpen, moet je zelf eerst uit de ‘overlevingsstand’ komen. Een gelukkig en gebalanceerd mens, een blij mens, is goed in staat andere mensen te helpen. Want, je hebt hiervoor de ruimte. Andere mensen helpen, is dus een van mijn belangrijkste waardes.

Waar woon je?
Haarlem, Nederland.

Mijn doel:
Om als mens, ondernemer en ziel altijd te blijven groeien en te blijven connecten met anderen. Samen met de mensen die ik help wil ik uiteindelijk ook andere mensen in de wereld helpen naar op zijn minst een modaal niveau van leven.

Waar ik heel blij van word:
Laatst ben ik begonnen met gitaar spelen! Maar dat hoeven jullie nog niet te horen… Daarnaast ben ik vaak op het strand te vinden met mijn hond, heerlijk uitwaaien! Reizen op mijn motor hoort ook zeker in dit rijtje thuis.

Waar ik mogelijk nog blijer van word:
Andere mensen activeren en inspireren om hun dromen achterna te gaan. En met mijn twee jonge kinderen spelen :).