fbpx Skip to content

 Membership: Wekelijks updates over de geïnvesteerde projecten

Enorme resultaten met een bewezen strategie en minimale tijd

Investeer mee met ruim 20 jaar beleggingservaring

Hoe laat je geld voor je werken?

Het is september 2022.. De wereld staat op zijn kop..
De wereld is nog niet eens uit een pandemie en we zitten al met een oorlog die de wereld weer in zijn greep houdt…

Maar de problemen zijn groter..
Door het extreem bijdrukken van de Euro en Dollar is er ondertussen een enorme inflatie ontstaan.. De officiële cijfers zeggen 12% in Augustus 2022 in Nederland, maar als je goed gaat rekenen is deze een veel hoger…

Je geld wordt dus snel minder waard, maar wat kun je er tegen doen!?

Ondertussen heeft de aandelenmarkt met in zijn kielzog de crypto-markt ook zijn verliezen gehad.. Dacht de hele wereld dat Bitcoin in december 2021 naar 100,000 dollar zou gaan, zagen we in plaats daarvan de waarde alleen maar dalen..

Wat is er aan de hand?
Moet je nu wel of niet investeren in deze tijd? Hoe kun jij je geld nog beschermen als de inflatie zo hoog is?

Welke strategie moet je volgen om te zorgen dat je profiteert van deze tijd…

In het
gloednieuwe programma ‘Brede Horizon’ helpen Mark Daamen & Stijn Zeeman jou als investeerder door dit soort tijden heen te bewegen.

Mark & Stijn helpen jou door met
fundamentele en technische analyses te zien wat volgens hen de beste investeringen zijn. Ze helpen jou om een goede risico/rendement verhouding te creëren en de juiste strategie te vinden om financieel vrij te worden.

In tegenstelling tot ander programma’s die Mark & Stijn hebben, concentreren zij zich in dit programma op een selecte groep projecten.

Hierdoor is het programma al geschikt voor investeerders die €100 per maand willen investeren in de crypto-markt.

Daarnaast hoef je voor deelname
niet een volledig jaar vooruit te betalen.. Je betaalt het jaar-membership in maandelijkse termijnen van slechts €97 inclusief BTW. Na 1 jaar is het per maand opzegbaar.

Zin om mee te doen? Meld je hier aan:

LET OP: Aanmelden alleen mogelijk tot Zondagavond, 19 februari 2023, 23.59 uur.
Dan sluiten de deuren voor dit programma.

Mark en Stijn

WanNeer is 'Brede Horizon' geschikt voor jou?

 • Wanneer je in fundamenteel goede Crypto-projecten wilt investeren, zonder die zelf in de gaten te houden
 • Wanneer je wekelijks video-updates wilt ontvangen op de markten
 • Wanneer je begeleidt wilt worden met een strategie die je binnen 5 tot 10 jaar financieel vrij kan maken
 • Wanneer je maandelijks minimaal €100 te investeren hebt
Richard Aanbeveling - Brede Horizon
brede-horizon-testimonial-m

Investeer met een ´oneerlijk voordeel´

De strategie die je met ‘Brede Horizon’ volgt is de strategie van “Oneerlijk voordeel”.

Dit betekent dat je met kleine bedragen in projecten investeert die potentieel hoge rendementen brengen. Hierdoor is het verlies wat je kunt lopen klein, terwijl je potentiële winst een veelvoud daarvan kan zijn. Dit in combinatie met periodiek investeren is het geheim naar een financieel onafhankelijk leven.

LET OP: Aanmelden alleen mogelijk tot Zondagavond, 19 februari 2023, 23.59 uur.
Dan sluiten de deuren voor dit programma.

Wat kun je allemaal in het programma vinden:

 • Wekelijks ontvang je video-updates over de geïnvesteerde projecten, waardoor je altijd op de hoogte bent en niets hoeft te missen.
 • Wekelijks krijg je inzichten op de markt en de juist te nemen strategie, zodat je altijd weet wat je moet doen en loop je geen onnodig risico.
 • Maandelijks ontvang je de laatste vorderingen per geïnvesteerd project. Mocht er iets veranderen waardoor je beter kunt uitstappen, dan weet je dat dus direct.
 • In de online member-omgeving vind je training-video’s waarmee jij leert hoe je kunt investeren. Je hoeft dus geen ervaring te hebben om wel te profiteren.

Investeren in jezelf is investeren in liefde

Wanneer je in dit programma investeert is het een investering in je toekomst. Een toekomst waarin je meer vrijheid gaat beleven doordat je leert hoe het is om financieel vrij te zijn.

Het klinkt ongelofelijk, maar dat is precies wat Mark heeft gedaan toen hij in 2015 in deze markt ging investeren. Met maandelijks investeren is hij binnen 5 jaar financieel vrij geworden.

De investering in dit programma is nul euro. Je hoeft alleen je maandelijks membership te betalen en daarmee krijg je toegang tot alle informatie die je nodig hebt..

Je kunt nu zelfs instappen voor slechts €97 inclusief de wettelijke BTW per maand.

LET OP: Aanmelden alleen mogelijk tot Zondagavond, 19 februari 2023, 23.59 uur.
Dan sluiten de deuren voor dit programma.

brede-horizon-testimonial-rene-wolf
brede-horizon-testimonial-chantal
brede-horizon-testimonial-p-blauw

Wanneer is dit programma niet geschikt voor je?

 • Wanneer je op zoek bent naar persoonlijk financieel advies, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

  Mark & Stijn geven géén persoonlijk financieel advies. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. De informatie die zij met je delen is gebaseerd op eigen onderzoek of het onderzoek van een netwerk van specialisten.

 • Wanneer je niet bereidt bent voor de lange termijn te investeren

  De crypto-markt is nog steeds een hele jonge markt. Doordat deze markt jong is, is deze enorm bewegelijk. De ene dag kun je 100% winst maken en de andere dag 50% verlies. Door de strategie van het programma ga je profiteren van zowel dalingen als stijgingen

 • Wanneer je wilt dat Mark & Stijn jouw geld gaan investeren.

  Wanneer je besluit het programma te volgen, dan doe je altijd zelf je aankopen via de aanbevolen platformen. Wij gaan nooit geld van jou investeren. Je investeert dus zelf en hebt daarom 100% controle over je investeringen.

 • Wanneer jij denkt even snel financieel rijk te willen worden

  Investeren in een markt vereist geduld. De strategie die Mark & Stijn volgen hebben hen zelf financieel vrij gemaakt en kan jou ook financieel vrij maken. Dat betekent wel dat je de tijd zijn werk moet laten doen. Tijd is daarbij je vriend. Wanneer je geduld hebt, zal het beloond worden.

Investeren met een oneerlijk voordeel uitgelegd

In het programma Brede Horizon investeer je met Mark & Stijn in een markt waarbij je met oneerlijk voordeel mooie resultaten kunt behalen.

Maar wat is dat nou en waarom is dit voordeel oneerlijk?

Investeren met een oneerlijk voordeel levert de potentie voor life-changing resultaten met een beperkt verlies.

Wanneer je investeert in deze markt investeer je vanaf €100 per maand, waardoor je beperkt je geld kunt verliezen, terwijl je mogelijke winsten een veelvoud daarvan is. Dus mocht een project niet slagen en niets meer waard worden, dan is je verlies beperkt tot je inleg.

Echter wanneer zo’n project inderdaad zijn potentie bereikt dan kun je winsten van honderden en soms zelfs duizenden procenten tegemoet zien. Deze resultaten maken de potentiële verliezen meer dan goed.

En dat noemen Mark & Stijn ‘Investeren met een oneerlijk voordeel’.

LET OP: Aanmelden alleen mogelijk tot Zondagavond, 19 februari 2023, 23.59 uur.
Dan sluiten de deuren voor dit programma.

Veelgestelde vragen

Nee, wij zijn geen financieel adviseurs. De diensten, inhoud en informatie die door ons geleverd worden kunnen daarom niet worden gezien als persoonlijk financieel advies.

Wij delen onze investeringsstrategie met jou. Het is aan jou of jij dezelfde strategie volgt of niet. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de resultaten van je investeringen.

Wij delen onze strategie met jou, waarbij we updates geven van de laatste ontwikkelingen in de crypto-markt en jou precies meenemen in de stappen die wij nemen.


Je wordt daarnaast stap-voor-stap meegenomen om je eerste aankoop te kunnen doen. Aan de hand van instructievideo’s word je meegenomen om je aankopen te kunnen doen op de verschillende handelsplatformen waar de projecten aan te kopen zijn die we aanbevelen. Kom je er toch niet uit? Dan is er altijd de mogelijkheid om je vraag te stellen.

Zeker. Je wordt stap-voor-stap meegenomen om je eerste aankoop te kunnen doen. Aan de hand van instructievideo’s word je meegenomen om op verschillende handelsplatformen aankopen te doen. Kom je er toch niet uit? Dan is er altijd de mogelijkheid om je vragen naar ons toe te sturen per mail. Daarnaast houden we je via updates op de hoogte van de ontwikkelingen van ieder project

In het programma wordt wekelijks de te nemen strategie met je besproken. Aan de hand van die informatie kun je zelf beslissen of je die opvolgt of niet.

Maandelijks worden alle projecten gevolgd. Je ontvangt hier maandelijks een update van. Hierin staat alle informatie over de projecten.

Op het moment dat wij zelf uitstappen, laten we dit weten. We zullen hierbij ook aangeven waarom wij op dat moment uit een project stappen. Dit betekent niet dat jij dit ook moet doen. Je blijft de baas over je investeringen.

Op het moment dat er een nieuwe update is krijg je altijd een bericht in je emailbox. Zo ben je direct op de hoogte van de laatste update die in de online omgeving staat. Het voordeel is dat je dus niet constant hoeft in te loggen.

Jij bepaalt zelf met hoeveel geld je gaat investeren. Wij geven geen persoonlijk financieel advies. Mocht je daarnaar op zoek zijn dan adviseren we jou om contact op te nemen met een financieel adviseur.

Je doet zelf je aankopen en blijft verantwoordelijk voor de investeringen die jij besluit te doen. In dit programma delen wij onze strategie met jou en houden we jou op de hoogte van de projecten waar wij in – en uit stappen. Dit betekent niet dat jij dit ook moet doen. Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij zelf blijft nadenken in welke projecten jij stapt. Je hoeft onze aanbevelingen dan ook niet op te volgen. Je blijft zelf eigenaar van het proces.

Mark is in 2015 in de crypto markt gestart en besteedt sindsdien wekelijks veel tijd hieraan. Hij heeft inmiddels een breed netwerk opgebouwd en veel onderzoek gedaan. Dit maakt dat we nu snel op de hoogte zijn van interessante projecten.

Hoeveel tijd moet ik wekelijks hieraan besteden?
Wij doen het onderzoek en delen updates. Als je net start kost het je wellicht net wat meer tijd om je even in te lezen. Eenmaal gedaan zul je merken dat dit programma heel goed te volgen is naast je bestaande activiteiten.

Wij doen het onderzoek en delen updates. Als je net start kost het je wellicht net wat meer tijd om je even in te lezen. Eenmaal gedaan zul je merken dat dit programma heel goed te volgen is naast je bestaande activiteiten.

Zeker. Ook met kleine bedragen verwachten wij dat je in de cryptomarkt mooie rendementen kunt maken. Vanaf €100 per maand zal je zien dat je al mooie resultaten gaat behalen.

De projecten die wij aanbevelen zijn voor de lange termijn. Met lange termijn spreken we in de crypto-markt over 12 tot 60 maanden. Belangrijk is dan ook om met geld te investeren wat je niet nodig hebt om van te leven. In ons programma doen we niet aan Day-traden.

Wat zeggen anderen over ons:

Richard Aanbeveling - Brede Horizon
Ad reden Brede Horizon
Testimonial Mechelien
brede-horizon-testimonial-rene-wolf
brede-horizon-testimonial-chantal
brede-horizon-testimonial-p-blauw
brede-horizon-testimonial-m

Heb je vragen?

Stuur ons gerust een bericht wanneer je twijfelt of nog vragen hebt. 🙂
Dit is ons e-mailadres: contact@bredehorizon.nl